Aan de slag bij KeKi

KeKi verwelkomt stagiairs en jobstudenten die gebeten zijn door kinderrechten. Als er vacatures zijn voor stafmedewerkers, vind je die ook hier.

KeKi staf

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures. 

Stage

Ben je student en wil je meer leren over kinderrechten? Dan is KeKi voor jou misschien wel dé geschikte stageplaats om nieuwe ervaringen op te doen. Wij verwelkomen studenten rechten, criminologie, pedagogie, sociale agogiek, sociaal werk, sociale wetenschappen, communicatiewetenschappen, grafische disciplines, webdesign, administratie,.... We bieden je een dynamische werkplek waar je zelfstandig een eigen (onderzoeks)project kan uitwerken, kan kennismaken met de bredere kinderrechtensector en op de hoogte blijft van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkeling in het kinderrechtendomein.

Jobstudenten

Begon je als student aan je master of derde bachelorjaar en wil je een centje bijverdienen? Dan kan je als jobstudent aan de slag bij KeKi. Wij verwelkomen studenten die ons kunnen versterken bij het updaten en verder uitbouwen van de kinderrechtendatabank. Wij zoeken gemotiveerde studenten die:

  • zelfstandig kunnen werken
  • zeer vlot Nederlands en Engels kunnen lezen en schrijven
  • voldoende technologische kennis hebben om een webpagina te kunnen beheren
  • nauwgezet zijn