Output van KeKi evenementen

2021 Cocreatief event over de toegang tot psychologische hulpverlening van kinderen en jongeren

Awel, VUB en KeKi organiseerden in mei 2021 een cocreatief event om samen met diverse actoren uit onderzoek, beleid en praktijk op zoek te gaan naar oplossingen voor gedeelde uitdagingen rond psychologische hulpverlening voor kinderen en jongeren. Het cocreatief event had tot doel om via een eerste brainstorm en verkenning op zoek te gaan naar gedeeld initiatief, actie en samenwerking.

2016 Critical Interdisciplinary Course on Children's Rights (CICCR)

Dit rapport biedt een terugblik op de 2016-editie van de Critical Interdisciplinary Course on Children's Rights (CICCR) in Gent van 28 augustus tot 9 september 2016. In deel 1 kan je lezen over de algemene achtergrond en evaluatie van de cursus, in deel 2 laten we enkele deelnemers aan het woord over hoe zij de inhoud van de cursus naar hun werkveld willen vertalen.

2014 Human Rights for Development (HR4DEV)

HR4DEV

Dit rapport biedt een terugblik op de 2014-editie van het International Training Programme Human Rights for Development (HR4DEV) in Gent van 27 juli tot 22 augustus 2014. In deel 1 kan je lezen over de algemene achtergrond en evaluatie van de cursus, in deel 2 laten we enkele deelnemers aan het woord over hoe zij de inhoud van de cursus naar hun werkveld willen vertalen.

2012 Human Rights for Development (HR4DEV)

HR4DEV

Dit rapport biedt een terugblik op de 2012-editie van het International Training Programme Human Rights for Development (HR4DEV) in Antwerpen van 30 juli tot 24 augustus 2012. In deel 1 kan je lezen over de algemene achtergrond en evaluatie van de cursus, in deel 2 laten we enkele deelnemers aan het woord over hoe zij de inhoud van de cursus naar hun werkveld willen vertalen.

2010 International Interdisciplinary Course on Children's Rights (IICCR)

Dit rapport blikt terug op de 2010-editie van de International Interdisciplinary Course on Children's Rights (IICCR), die plaatsvond in Gent en Antwerpen van 5 tot 17 september 2010. Daarnaast worden enkele reflectiepapers van deelnemers voorgesteld.